Vakantie met hond op Landal Hunerwold State

Vakantie met hond Drents-Friese Wold?

Landal Hunerwold State is een prachtig vakantiepark met hond in de plaats Wateren en gelegen in het bosrijke gebied van het Drents-Friese Wold. Voor vakantiegangers die graag hun honden meenemen, biedt dit park de perfecte combinatie van ontspanning, natuur en luxe faciliteiten. In deze blog nemen we je mee op een virtuele reis naar dit hond vriendelijke vakantieoord in Drenthe en ontdekken we wat er zo bijzonder is aan een vakantie met je hond op Landal Hunerwold State. Dit vakantiepark met hond is zeker aantrekkelijk als Landal Aelderholt in Drenthe. Je kunt op dit vakantiepark in het bos Drenthe ook een bungalow met sauna huren.


Landal Hunerwold State, vakantiepark in het bos.

Voor een ontspannen honden vakantie Drents Friese Wold midden in het groen. Landal Hunerwold State ligt verscholen in de prachtige bossen van het Drents-Friese Wold. Voor als je een huisje in het bos in Drenthe wilt huren. Bij aankomst word je direct omringd door de rustgevende geluiden van de natuur en de frisse geur van dennenbomen. De huisjes en bungalow op het park zijn sfeervol ingericht en bieden alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf met je huisdier. In de meeste bungalows op dit park in zijn 2 huisdieren welkom. De huisjes en bungalows hebben ruime tuinen en terrassen zodat je samen met je hond kunt genieten van de serene omgeving. Een hondvriendelijke bungalow op Landal Hunerwold State huren is zeker mogelijk.

Landal Hunerwold State bij het bos

Faciliteiten op Landal Hunerwold State: Voor elk wat wils

Dit vakantiepark biedt een scala aan faciliteiten voor zowel mens als dier. Van een overdekt zwembad tot fietsverhuur en diverse sportfaciliteiten, er is genoeg te doen voor iedereen. Voor gasten die hun harige vriend of vrienden mee willen verwennen, zijn er speciale hondvriendelijke accommodaties beschikbaar, uitgerust met bijvoorbeeld een omheinde tuin of bench. Meestal zijn er in deze huisjes 2 honden toegestaan.


Landal Hunerwold State faciliteiten

Hondvriendelijke activiteiten in de omgeving: Verkenningstochten voor jouw hond

Voor hondenliefhebbers is er geen gebrek aan leuke activiteiten in de nabije omgeving van Landal Hunerwold State. Van lange wandelingen door de uitgestrekte bossen tot verfrissende duiken in nabijgelegen meren, jouw hond zal zich hier niet vervelen! Ook zijn er diverse hondenlosloopgebieden waar honden naar hartenlust kunnen ravotten en spelen.

Landal Hunerwold State bij het Drents Friese Wold

Drents-Friese Wold: Een paradijs voor natuurliefhebbers

Het Drents-Friese Wold is een uniek natuurgebied dat zich uitstrekt over de provincies Drenthe en Friesland. Met zijn afwisselende landschappen van bossen, heidevelden en stuifzanden is dit gebied een paradijs voor natuurliefhebbers en avontuurlijke wandelaars. Verken samen met je hond de vele wandel- en fietspaden die door dit prachtige nationale park slingeren en geniet van adembenemende uitzichten.


Praktische tips voor een geslaagde vakantie met je hond

  • Zorg ervoor dat je alle benodigdheden voor je hond inpakt, zoals voer, waterbakjes, speelgoed en eventueel medicijnen.
  • Vergeet niet om de gezondheidspapieren van je huisdier mee te nemen, vooral als je naar het buitenland reist.
  • Informeer vooraf naar de regels omtrent het meebrengen van huisdieren op het vakantiepark.
  • Maak gebruik van speciale wandelroutes voor honden in de buurt om nieuwe paden te verkennen.
  • Geniet samen met je harige vriend van quality time in de natuur en maak onvergetelijke herinneringen tijdens jullie verblijf op Landal Hunerwold State.

Landal Hunerwold State fietsverhuur

Kortom

Een vakantie met je hond op Landal Hunerwold State biedt alles wat jij en je honden nodig hebben voor een ontspannen en avontuurlijk uitje te midden van prachtige natuurlijke omgeving! De prijzen van de vrijstaande bungalows met hond op dit park staan zeker in verhouding met de kwaliteit. Dat geldt voor alle Landal parken met hond.