Vakantie met je hond vieren bij Landal Aelderholt

Landal Aelderholt, één van de mooiste honden vakantieparken van Drenthe.

Als hondenliefhebber weet je dat een vakantie nog leuker is als je geliefde hond mee kan. Landal Aelderholt in Drenthe biedt de perfecte oplossing met hun speciale hondenbungalows en hondvriendelijke faciliteiten. En het mooie is dat deze hondenbungalow betaalbaar zijn en de omgeving groen, bosrijk en huisdier vriendelijk. In een hondenbungalow van Landal Aelderholt zijn 2 honden toegestaan. Dit vakantiepark met hond in Drenthe is een echte aanrader.


De Hondenbungalows van Landal Aelderholt: comfort voor jou en je hond

Luxe vakantie met hond Drenthe boeken? Bij Landal Aelderholt verblijf je in een hondenbungalow, waar zowel jij als je viervoeter zich direct thuis zullen voelen. Geniet met je hond in een verblijf in een luxe bungalow en van de omheinde tuin waar je hond lekker kan snuffelen en rondrennen. En dat terwijl jij ontspant op het terras. De hondenbungalows van Landal Aelderholt zijn uitgerust met voerbakken, honden manden en andere handige voorzieningen. Zo heeft de hond “ook een echte vakantie”.


Hondenbungalow 6CD Aelderholt woonkamer

Voel je thuis op het vakantiepark met je hond in Drenthe

Het vakantiepark van Landal Aelderholt is niet alleen huisdiervriendelijk, maar biedt ook tal van faciliteiten voor zowel mens als dier. Het is zeker ook een kindvriendelijk vakantiepark met hond. Zeker geschikt voor een vakantie met hond en kind. Ga samen wandelen in het aangrenzende bos of laat je viervoeter ravotten in de speciale hondenweides. Na een actieve dag kunnen jullie samen ontspannen bij de open haard in jullie knusse bungalow. In diverse bungalows van Landal vind je een open haard.


Landal Aelderholt een groen park

Verken de omgeving van Landal Aelderholt samen met je hond

Naast de vele activiteiten op het park zelf, heeft ook de omgeving van Landal Aelderholt veel te bieden voor jou en je hond.

  • Maak prachtige wandelingen door Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, waar jullie urenlang kunnen genieten van de rustige natuur en diversiteit aan flora en fauna.
  • Breng een bezoek aan het authentieke dorpje Orvelte, bekend om zijn historische boerderijen en gezellige sfeer. Hier vind je ook diverse eetgelegenheden waar jouw hond vaak welkom is op het terras.
  • Vergeet niet om langs te gaan bij Hunebedcentrum Borger, waar je meer kunt leren over de prehistorische geschiedenis van Drenthe en samen mooie momenten kunt beleven.

Of geniet gewoon van quality time op het park zelf: laat je hond lekker rennen op de uitgestrekte velden of maak gebruik van de vele faciliteiten zoals de fietsverhuur en het zwembad.

Landal Aelderholt fietsen in de natuur

Onvergetelijke ervaring

Een vakantie met je hond bij Landal Aelderholt belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol mooie herinneringen die jullie samen zullen koesteren. Boek vandaag nog en kijk uit naar een mooie tijd in deze prachtige omgeving!


Méér hondenbungalows

Landal GreenParks heeft meer bungalowparken met echte hondenbungalows, ook in Duitsland. Omdat zoveel mensen met hun hond(en) op vakantie gaan, wordt het aantal hondenbungalows ook bij andere vakantiepark ketens uitgebreid of geïntroduceerd. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk een honden bungalow bij Roompot of Center Parcs te huren.