Vakantiepark Waddeneilanden met hond

Vind hier een vakantiepark Waddeneilanden waar de hond welkom is.

Aanbiedingen en last minutes. Voor een vakantiepark Waddeneilanden met hond moet je op Texel en Ameland zijn. Hier boek je voor 2, 4, 6 of 8 personen een leuk huisje of bungalow op een vakantiepark met hond. De Waddeneilanden zijn ook favoriet voor een last minute Nederland met hond. Soms kan je er een strandhuisje met hond boeken.


Hoeveel honden toegestaan op deze Wadden parken met hond

Net zoals elders in Nederland zijn er in accommodaties die op vakantieparken met hond Waddeneilanden liggen meestal 1 of 2 honden toegestaan. Vaak is een gedeelte van zo een vakantiepark Waddeneilanden met hond toegankelijk voor mensen met huisdieren en is een gedeelte van het park inclusief de accommodaties huisdiervrij.


gezin op het strand

Enkele bekende vakantieparken Waddeneilanden met hond

Enkele parken op Texel en Ameland waar honden welkom zijn, zijn Landal Sluftervallei op Texel De Cocksdorp en Vakantiepark De Krim op Texel. Roompot Ameland is ook een leuk park voor een vakantie, midweek of weekendje weg met de hond Waddeneilanden. In totaal zijn er een 12 parken op de Waddeneilanden waar honden toegestaan zijn.


Roompot Ameland

Wie een leuk vakantiepark met hond op Ameland zoekt, moet zeker eens naar de mogelijkheden bij Roompot Ameland in Hollum. Daar vind je 4 en 6 persoons bungalows waar 1 of 2 huisdieren toegestaan zijn. In Hollum vind je ook vakantiepark met hond Boomhiemke. Ook een fijn park voor een vakantie met hond Ameland.


hond op het strand aan het genieten

Huisje met hond en sauna op de Waddeneilanden huren

Op diverse parken met hond op de Waddeneilanden zijn huisjes of bungalows met privé sauna te huur. Het zijn de ideale huisjes voor een luxe vakantie met hond Wadden. Vaak gaat het om huisjes met infraroodsauna. Heel af en toe vind je de mogelijkheid een huisje met sauna en bubbelbad op Ameland of Texel te huren. Particuliere wellness huisjes met hond Waddeneilanden zijn zeker ook voor een vakantie met 1 of 2 huisdieren te huur. Ook voor groepen.


Last minute met hond Texel boeken

Op Texel vind je diverse last minute vakantieparken met hond. Buiten het hoogseizoen heb je daar een kans een last minute Texel met hond te boeken. Het gaat dan meestal om goedkope huisjes in Texel op vakantieparken aan de kust waar 1 of 2 huisdieren toegestaan zijn. Bij particuliere aanbieders van last minute huisjes met hond Texel worden soms 3 tot wel 4 huisdieren toegelaten.


familie op het strand

Vuurwerkvrije huisjes met hond Waddeneilanden

Vuurwerkvrij Oud en Nieuw met hond op Texel of Ameland boeken? Zolang er geen vuurwerkverbod met Oud en Nieuw in Nederland is, zal je op zoek moeten gaan naar vuurwerkvrije accommodaties met hond Waddeneilanden. Ofschoon de Waddeneilanden en de Waddenzee een beschermde status hebben, zijn lang niet alle parken vuurwerkvrij. Zie dit overzicht voor alle bekende vuurwerkvrije parken in Nederland.