Vuurwerkvrij park met hond

Alles over een vuurwerkvrij vakantiepark met hond

Vind hier een vuurwerkvrij vakantiepark met hond. Zoals vuurwerkvrij bij Topparken. Een vakantiepark waar honden welkom zijn en bewust zonder vuurwerk. Met vuurwerkverbod. Op het park zelf wordt er op toe gezien dat er géén vuurwerk wordt afgestoken! Want vuurwerkvrij = géén vuurwerk met oud en nieuw. De lijst van vuurwerkvrije parken is voorlopig ( zie onder ) en zal in de loop van 2024 nog uitgebreid worden. Tip: Alle vakantieparken van Center Parcs zijn vuurwerkvrij en in veel huisjes worden honden toegelaten.

Landal vuurwerkvrije parken banner

Géén vuurwerk op een aantal vakantieparken.

Deze parken met hond van Landal, van Topparken en van RCN parken, zijn voor de jaarwisseling 2024/2025 gegarandeerd vuurwerkvrij. Zit jij niet te wachten op knalvuurwerk tijdens Oud en Nieuw? Is je hond bang voor vuurwerk? Boek dan een vuurwerkvrij vakantiepark met hond 2024. Ook beschikbaar bij EuroParcs. Ideaal als jij en je hond(en) een rustige jaarwisseling in 2024 willen beleven. Op de meeste vuurwerkvrije parken met hond in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk zijn per huisje of hondenbungalow 2 huisdieren toegestaan.


Waar een vuurwerkvrij park met hond boeken?

Van de vuurwerkvrije parken hieronder is bekend dat je er een vuurwerkvrij huisje of honden bungalow kunt boeken. In nagenoeg alle huisjes zijn huisdieren toegestaan. Meestal zijn er per vuurwerkvrije accommodatie 1 á 2 honden welkom. Voor een vuurwerkvrije vakantie met drie honden moet je meestal een particulier huisje met hond huren. Huur zo mogelijk een afgelegen huisje en niet in de buurt van carbid schieten, een stad of dorp.


angstige hond voor vuurwerk

Overzicht vuurwerkvrije parken 2024/2025 vakantiepark ketens.

Aanrader vuurwerkvrije jaarwisseling met hond: EuroParcs Maasduinen in Limburg, wordt toegezien dat er géén vuurwerk afgestoken wordt. Huisjes waar huisdieren worden toegestaan zijn op dit park met voorkeur te boeken. Ook huisdiervrije huisjes te huur bij EuroParcs Maasduinen.


Oud en Nieuw en knalvuurwerk

Vuurwerkvrij op vakantie gaan met de hond tijdens Oud en Nieuw 2024 zonder vuurwerk? Dat kan. Huur een vuurwerk vrij vakantiehuisje of bungalow op een park zonder vuurwerk. Met name een aantal Landal, RCN parken en Topparken hanteren een vuurwerkverbod voor de jaarwisseling 2024/2025 en de weken ervoor en erna. Zo een vuurwerkvrij vakantiepark is een veilige plek tijdens Oud en Nieuw.


Vuurwerkvrije parken Landal

Landal heeft diverse vuurwerkvrije vakantieparken met hond geselecteerd voor Nederland. Vuurwerkvrij op het park zelf. Deze parken zijn dus voor Oud & Nieuw 2024/2025 als vuurwerkvrij bestempeld. Op deze parken mag op en rond de jaarwisseling géén vuurwerk worden afgestoken. Deze Landal parken in Nederland met een vuurwerkverbod zijn, voor zover bekend voor je jaarwisseling 2024/2025:

 • Hunerwold State in Drenthe
 • Orveltermarke in Drenthe
 • Duc de Brabant in Noord-Brabant
 • Miggelenberg Veluwe
 • Strand Resort Nieuwvliet-Bad Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen


2 honden toegestaan op deze vuurwerkvrije parken Landal

Op deze vuurwerkvrije parken van Landal in Nederland zijn in een aantal geselecteerde accommodaties honden toegestaan. Soms is het mogelijk een honden bungalow of vakantiehuis met omheinde tuin bij Landal te huren.


Vuurwerkvrije parken met hond Center Parcs

Goed nieuws voor de liefhebbers van Center Parcs. Alle parken zijn deze luxe vakantiepark keten zijn vuurwerkvrij. In Nederland en ook in het buitenland. Tot 2 honden in deze vuurwerkvrije parken Center Parcs toegestaan. En als bonus! Bij Center Parcs worden er tijdens de jaarwisseling ook géén vuurwerkshows gegeven. Vooral fijn voor bange honden en andere huisdieren.


Méér vuurwerkvrije vakantieparken

Wie tijdens Oud en Nieuw 2024/2025 geen knalvuurwerk wil horen en zijn huisdier een rustige jaarwisseling wil bezorgen, kiest voor een verblijf op een vuurwerkvrij vakantiepark met hond. Dat zijn vakantieparken met hond die vuurwerkverboden hebben tijdens Oud en Nieuw en vooral met de jaarwisseling. Ook fijn als je géén huisdieren hebt en van een vuurwerkvrije jaarwisseling wilt genieten. Hieronder vervolgen we ons overzicht met de ons bekende vakantieparken Nederland waar een vuurwerkverbod geldt.


hondenbungalow op vakantiepark

Huisje huren op deze vuurwerkvrije parken met hond

De beste manier om aan het vuurwerk geweld te ontsnappen, is het huren van een huisje met hond op zo een park zonder vuurwerk. Dat kan je bijvoorbeeld doen bij RCN vakantieparken, Topparken of een kleinschalig vakantiepark. Maar ook grote vakantiepark ketens zoals Landal, Roompot en Center Parcs staat garant voor een jaarwisseling op een aantal geselecteerde parken met hond. Voor de omgeving is er meestal geen vuurwerkverbod tenzij een gemeente of overheid in een bepaalde plaats of regio een algemeen vuurwerkverbod heeft afgekondigd.


bungalow in de sneeuw met hond

Vuurwerkvrij vakantiepark zoeken Topparken

Vuurwerkvrij Oud & Nieuw met hond op de Veluwe, in Limburg of Achterhoek vieren? Topparken maakt werk van vuurwerkvrije vakantieparken Nederland. Op de volgende Topparken kan je genieten van een vuurwerk vrije jaarwisseling. Dit overzicht kan nog in de loop van het jaar aangepast worden

 • Résidence Valkenburg in Limburg
 • Résidence Lichtenvoorde Achterhoek
 • Bospark Ede, Veluwe
 • Resort Veluwe in Garderen
 • Landgoed de Scheleberg Veluwe in Lunteren. Ook ideaal voor een vuurwerkvrij familieweekend Veluwe.


Vuurwerkvrije vakantieparken RCN

Indien je een vuurwerkvrij vakantiepark in Drenthe, Gelderland of Utrechtse Heuvelrug wilt boeken, bijvoorbeeld voor een vakantie met hond tijdens Oud & Nieuw, hebben we goed RCN nieuws voor je. Op de vakantieparken met hond RCN Het Grote Bos in Doorn, RCN de Noordster in Dwingeloo en RCN De Jagerstee in Epen mag voor, na en tijdens de jaarwisseling géén vuurwerk worden afgestoken. Op de website van RCN staat vermeld dat dit vuurwerkvrije parken zijn en de parken zelf voor de komende jaarwisseling absoluut vuurwerkvrij. RCN heeft uiteraard geen invloed op vuurwerk welke kan worden afgestoken in de omgeving van de parken.


Utrechtse Heuvelrug.

Zo is er voor de Utrechtse Heuvelrug een algeheel vuurwerkverbod afgekondigd. En op de Utrechtse Heuvelrug vind je diverse vakantieparken met hond. Door ons aanbevolen wordt bijvoorbeeld RCN Vakantiepark Het Grote Bos aanbevolen. Een christelijk vakantiepark Nederland waar iedereen welkom is. Overigens alle RCN parken zijn Christelijke parken en ook nog eens vuurwerkvrij.


Vakantieparken Overijssel die vuurwerkvrij zijn

Accommodatie op vuurwerkvrij vakantiepark Overijssel huren? De grote vakantieparken rond Weerribben-Wieden zijn ook voor Oud & Nieuw 2023/2024 vuurwerkvrij. Voor het huren van een huisje aan het water of watervilla. Deze parken zijn:

 • Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl,
 • Waterpark Belterwiede
 • Vakantiepark Giethoorn
 • Villapark de Weerribben in Paasloo
 • Hof van Salland in Hellendoorn


Zorgvuldig samengesteld

Deze lijst vuurwerkvrij vakantieparken is met zorgvuldigheid samengesteld en gebaseerd op diverse bronnen. Het zijn parken die tijdens de jaarwisseling 2023/2024 vuurwerkvrij waren en dat vermoedelijk voor de jaarwisseling 2024/2025 weet zullen zijn. Zie voor de laatste vuurwerkvrije lijst onder andere de websites van Topparken.nl en RCN.nl. Wij adviseren je echter om vóór je een vuurwerkvrij huisje of bungalow bij zo een vakantiepark boekt, bij de receptie te informeren of het park daadwerkelijk vuurwerkrij is. Dat garandeert een vuurwerkvrije vakantie met de hond. Houd er echter wel rekening mee dat in de nabije omgeving van de parken wel vuurwerk afgestoken kan worden en dat 100 % vuurwerkvrij helaas niet bestaat.