Vuurwerkvrij park met hond

Alles over een vuurwerkvrij vakantiepark met hond

Vind hier een vuurwerkvrij vakantiepark. Een vakantiepark waar honden welkom zijn en bewust zonder vuurwerk. Op het park zelf wordt er op toe gezien dat er géén vuurwerk wordt afgestoken!

Géén vuurwerk op een aantal vakantieparken.

Zit jij niet te wachten op knalvuurwerk tijdens Oud en Nieuw? Is je hond bang voor vuurwerk? Boek dan een vuurwerkvrij vakantiepark met hond. Ideaal als jij en je hond(en) een rustige jaarwisseling willen beleven. Op de meeste vuurwerkvrije parken met hond zijn per huisje of honden bungalow 2 huisdieren toegestaan.


Waar een vuurwerkvrij park met hond boeken?

Van de parken hieronder is bekend dat je er een vuurwerkvrij huisje of bungalow kunt boeken. In nagenoeg alle huisjes zijn huisdieren toegestaan. Meestal zijn er per vuurwerkvrije accommodatie 1 á 2 honden toegestaan.


angstige hond voor vuurwerk

Oud en Nieuw en knalvuurwerk

Vuurwerkvrij op vakantie gaan met de hond tijdens Oud en Nieuw 2023, jaarwisseling naar 2024? dat kan. Huur een vuurwerk vrij vakantiehuisje of bungalow op een park zonder vuurwerk. Met name een aantal Landal, RCN parken en Topparken hanteren een vuurwerkverbod voor de jaarwisseling 2023/2023 en de weken ervoor en erna. Zo een vuurwerkvrij vakantiepark is een veilige plek tijdens Oud en Nieuw.


Vuurwerkvrije parken Landal

Landal heeft 5 vuurwerkvrije vakantieparken met hond voor 2023/2024 in Nederland. Vuurwerkvrij op het park zelf. Deze parken zijn dus voor Oud & Nieuw 2023/2024 als vuurwerkvrij bestempeld. Op deze parken mag op en rond de jaarwisseling géén vuurwerk worden afgestoken. Deze Landal parken in Nederland met een vuurwerkverbod zijn:

 • Hunerwold State in Drenthe
 • Orveltermarke in Drenthe
 • Duc de Brabant in Noord-Brabant
 • Miggelenberg Veluwe
 • Strand Resort Nieuwvliet-Bad Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen


2 honden toegestaan op deze vuurwerkvrije parken Landal

Op deze vuurwerkvrije parken van Landal in Nederland zijn in een aantal geselecteerde accommodaties honden toegestaan. Soms is het mogelijk een honden bungalow of vakantiehuis met omheinde tuin bij Landal te huren.


Méér vuurwerkvrije vakantieparken

Wie tijdens Oud en Nieuw 2023/2024 geen knalvuurwerk wil horen en zijn huisdier een rustige jaarwisseling wil bezorgen, kiest voor een verblijf op een vuurwerkvrij vakantiepark met hond. Dat zijn vakantieparken met hond die vuurwerkverboden hebben tijdens Oud en Nieuw en vooral met de jaarwisseling. Ook fijn als je géén huisdieren hebt en van een vuurwerkvrije jaarwisseling wilt genieten. Hieronder vervolgen we ons overzicht met de ons bekende vakantieparken Nederland waar een vuurwerkverbod geldt.


hondenbungalow op vakantiepark

Huisje huren op deze vuurwerkvrije parken met hond

De beste manier om aan het vuurwerk geweld te ontsnappen, is het huren van een huisje met hond op zo een park zonder vuurwerk. Dat kan je bijvoorbeeld doen bij RCN vakantieparken, Topparken of een kleinschalig vakantiepark. Maar ook grote vakantiepark ketens zoals Landal, Roompot en Center Parcs staat garant voor een jaarwisseling op een aantal geselecteerde parken met hond. Voor de omgeving is er meestal geen vuurwerkverbod tenzij een gemeente of overheid in een bepaalde plaats of regio een algemeen vuurwerkverbod heeft afgekondigd.


bungalow in de sneeuw met hond

Vuurwerkvrij vakantiepark zoeken Topparken

Vuurwerkvrij Oud & Nieuw met hond op de Veluwe, in Limburg of Achterhoek vieren? Topparken maakt werk van vuurwerkvrije vakantieparken Nederland. Op de volgende Topparken kan je genieten van een vuurwerk vrije jaarwisseling.

 • Résidence Valkenburg in Limburg
 • Résidence Lichtenvoorde Achterhoek
 • Bospark Ede, Veluwe
 • Resort Veluwe in Garderen
 • Landgoed de Scheleberg Veluwe in Lunteren. Ook ideaal voor een vuurwerkvrij familieweekend Veluwe.


Vuurwerkvrije vakantieparken RCN

Indien je een vuurwerkvrij vakantiepark in Drenthe, Gelderland of Utrechtse Heuvelrug wilt boeken, bijvoorbeeld voor een vakantie met hond tijdens Oud & Nieuw, hebben we goed RCN nieuws voor je. Op de vakantieparken met hond RCN Het Grote Bos in Doorn, RCN de Noordster in Dwingeloo en RCN De Jagerstee in Epen mag voor, na en tijdens de jaarwisseling géén vuurwerk worden afgestoken. Op de website van RCN staat vermeld dat dit vuurwerkvrije parken zijn en de parken zelf voor de komende jaarwisseling absoluut vuurwerkvrij. RCN heeft uiteraard geen invloed op vuurwerk welke kan worden afgestoken in de omgeving van de parken.


Utrechtse Heuvelrug.

Zo is er voor de jaarwisseling op de Utrechtse Heuvelrug een algeheel vuurwerkverbod afgekondigd. En op de Utrechtse Heuvelrug vind je diverse vakantieparken met hond. Door ons aanbevolen wordt bijvoorbeeld RCN Vakantiepark Het Grote Bos aanbevolen. Een christelijk vakantiepark Nederland waar iedereen welkom is. Overigens alle RCN parken zijn Christelijke parken en ook nog eens vuurwerkvrij.


Vakantieparken Overijssel die vuurwerkvrij zijn

Accommodatie op vuurwerkvrij vakantiepark Overijssel huren? De grote vakantieparken rond Weerribben-Wieden zijn ook voor Oud & Nieuw 2023/2024 vuurwerkvrij. Voor het huren van een huisje aan het water of watervilla. Deze parken zijn:

 • Vakantiepark Waterstaete Ossenzijl,
 • Waterpark Belterwiede
 • Vakantiepark Giethoorn
 • Villapark de Weerribben in Paasloo
 • Hof van Salland in Hellendoorn


Zorgvuldig samengesteld

Deze lijst vuurwerkvrij vakantieparken is met zorgvuldigheid samengesteld en gebaseerd op diverse bronnen. Onder andere de websites van Topparken.nl en RCN.nl. Wij adviseren je echter om vóór je een vuurwerkvrij huisje of bungalow bij zo een vakantiepark boekt, bij de receptie te informeren of het park daadwerkelijk vuurwerkrij is en of er in de directe omgeving mogelijk wel knalvuurwerk afgestoken zou kunnen worden. Dat vergroot de kans op een vuurwerkvrije vakantie met de hond.