Vuurwerkvrij park met hond

Alles over een vuurwerkvrij park met hond

Waarom een vuurwerkvrij park met hond boeken?

Oud en Nieuw en knalvuurwerk

Wie tijdens Oud en Nieuw geen knalvuurwerk wil horen en zijn huisdier een rustige jaarwisseling wil bezorgen, kiest voor een verblijf op een vuurwerkvrij vakantiepark met hond. Dat zijn vakantieparken met hond die vuurwerkverboden hebben in december, tijdens Oud en Nieuw en vooral met de jaarwisseling.

hondenbungalow op vakantiepark

Huisje huren op deze vuurwerkvrije parken met hond

De beste manier om aan het vuurwerk geweld te ontsnappen, is het huren van een huisje met hond op zo een park zonder vuurwerk. Dat kan je bijvoorbeeld doen bij RCN vakantieparken, Topparken of een kleinschalig vakantiepark. Maar ook grote vakantiepark ketens zoals Landal, Roompot en Center Parcs staat garant voor een jaarwisseling op een aantal geselecteerde parken met hond. Voor de omgeving is er meestal geen vuurwerkverbod tenzij een gemeente of overheid in een bepaalde plaats of regio een algemeen vuurwerkverbod heeft afgekondigd.

bungalow in de sneeuw met hond

Utrechtse Heuvelrug.

Zo is er voor de jaarwisseling 2022/2023 op de Utrechtse Heuvelrug een algeheel vuurwerkverbod afgekondigd. En op de Utrechtse Heuvelrug vind je diverse vakantieparken met hond. Door ons aanbevolen wordt bijvoorbeeld RCN Vakantiepark Het Grote Bos aanbevolen. Een christelijk vakantiepark Nederland waar iedereen welkom is. Overigens alle RCN parken zijn Christelijke parken en ook nog eens vuurwerkvrij.