Vuurwerkvrije parken Gelderland met hond

Deze vakantieparken met hond in Gelderland zijn vuurwerkvrij.

Vuurwerkvrij Oud en Nieuw met de hond vieren? Dat kan zeker in Gelderland want diverse parken met hond daar zijn vuurwerkvrij. Boek bijvoorbeeld een korte vakantie met hond tijdens Kerst en Oud en Nieuw op de Veluwe. Eén van de meest geliefde plekken voor een vakantie, midweek of lang weekend weg met de hond.


Vuurwerkvrije parken Gelderland, Veluwe van Topparken.

Topparken heeft maar liefst 3 luxe vuurwerkvrije parken op de Veluwe. Deze parken bevinden zich in Garderen, Beekbergen en Lunteren. Deze parken zijn, samen met andere vuurwerkvrije parken, een garantie voor een vuurwerkvrije vakantie met hond in Nederland, Gelderland. Topparken garandeert dat er op de parken geen vuurwerk wordt afgestoken, er geldt echt een vuurwerkverbod. In de omgeving van de parken kan wel knal- of siervuurwerk worden afgestoken. Bij de huisjes van Topparken waar honden worden toegelaten zijn dat maximaal 2 huisdieren per accommodatie. Je betaalt er een extra vergoeding voor.


angstige hond vuurwerk

Vuurwerkvrije jaarwisseling met hond in de Achterhoek.

Ook heeft Topparken nog een vuurwerkvrij park in de Achterhoek, Résidence Lichtenvoorde. Ook daar kan je verblijven tijdens Oud en Nieuw en jaarwisseling. Ook een park waar het verboden is vuurwerk af te steken en waar honden in een aantal luxe huisjes en villa’s welkom zijn. Overigens staat Résidence Lichtenvoorde in de Achterhoek bekend vanwege de mooie ligging, fijne omgeving om met honden te wandelen en de luxe wellness accommodaties. Overigens schreven wij eerder een artikel over vuurwerkvrije parken met hond.


Landal vuurwerkvrije parken met hond Gelderland

Vakantiepark met hond van Landal zoeken welke vuurwerkvrij is? Landal heeft diverse van haar vakantieparken voor oude en nieuw 2024 als vuurwerkvrij bestempeld. Op de Veluwe is dat vakantiepark met hond Miggelenberg in Hoenderloo. Op honden vakantiepark Miggelenberg kan je een echte honden bungalow huren. Zie als voorbeeld deze 4 persoons hondenbungalow op Landal Miggelenberg.


hond kijkt angstig naar vuurwerk

Vuurwerkvrije parken met hond Gelderland van EuroParcs

Vuurwerkvrij Park de Hoge Veluwe ligt in Arnhem aan de Koningsweg en recht tegenover de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Ook dit is een vakantiepark Gelderland waar honden van harte welkom zijn. Met wellness & forest lodges en vakantiehuisjes in het bos tot en met met 8 personen. Een vakantiepark met hond Arnhem met binnen- én buitenzwembad. Je kunt er ook een vakantiehuis in het bos met hond huren.


Hotels met hond Veluwe vuurwerkvrij

Naast de vakantieparken met hond, heb je ook luxe hotels die vuurwerkvrij zijn en honden welkom zijn. Deze vind je ook in Gelderland en specifiek op de Veluwe. Hier vind je vuurwerkvrije hotels met hond.